драган

27 мај 2017

Музичко-поетска вечер по повод 180-годишнина од смртта на Пушкин

Маестрална музичко-поетска вечер беше одржана во Битола, во организација на Славјанскиот универзитет по повод 180-годишнината од смртта на А. С. Пушкин. Брилијантната Марина Коруновска од Битола, […]