Летни школи

14 септември 2021

Заврши младинската размена за проектот “Promoting Inclusion And Employment Through Art”

Завршија активностите на нашите студенти и соработници од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет кои беа на младинска размена во Романија за Еразмус+ проектот насловен […]
4 септември 2021

Младинска размена во Романија за проектот Promoting Inclusion And Employment Trough Art

Вкупно 12 млади од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет во моментов се на младинска размена во Романија за Еразмус+ проектот насловен “Promoting Inclusion And […]
28 август 2021

Продолжуваат активностите на младинската размена за Erasmus+ проектот “Tolerance and Harmony Through Film and Photography“

Продолжуваат активностите на нашите студенти и соработници од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет кои во моментов се на младинска размена во Романија за Еразмус+ […]
23 август 2021

Младинска размена во Романија за проектот “Tolerance and Harmony Through Film and Photography“

Вкупно 8 млади од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет во моментов се на младинска размена во Романија за Еразмус+ проектот насловен “Tolerance and Harmony […]
6 август 2021

Со форум театар успешно заврши младинската размена во рамките на проектот SolidART во Романија

Завршија активностите на нашите студенти и соработници од Здружението на студенти при Меѓународен Славјански Универзитет кои беа на младинска размена во Романија за Еразмус+ проектот насловен […]
16 септември 2019

Студенти од МСУ на фестивалот „Друзья, прекрасен наш союз!“

Во периодот од 9-ти до 14-ти септември, во Китен (Бугарија) се одржа Осмиот меѓународен фестивал за студенти «Друзья, прекрасен наш союз!». Студентите од нашиот универзитет оваа […]
21 јули 2019

Студенти од Славјански на летна школа во Тамбов, Русија

Четири студенти од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во периодот од 17 до 30 јули ја посетуваат меѓународната летна школа за млади „Нашето единство е […]
14 мај 2019

Слободни места за меѓународниот фестивал „Друзья, прекрасен наш союз!” на Црно Море во Бугарија

Меѓународниот фестивал „Друзья, прекрасен наш союз!” поканува 5 студенти од МСУ на брегот на Црното Море од 9-14 септември 2019 година. Годинава фестивалот ќе се одржи на нова […]
14 мај 2019

Слободни места за бесплатна летна школа во Тамбов – Русија

Почитувани колеги, Имаме слободни места за бесплатна летна школа «Наше единство в нашем разнообразии» во Тамбов, Русија! Годинава нашиот партнерски универзитет – Тамбовскиот Универзитет „Г. Р. Державин“ […]