комедија

22 март 2019

Со комична претстава беше одбележан патронатот на Меѓународен Славјански Универзитет

Со премиера на комичната претстава „Не знам да лажам“ беше одбележан патронатот на Меѓународен Славјански Универзитет. „Не знам да лажам“ е комедија подготвена од студентите на […]
12 ноември 2016

Комедијата „Одам на лов“ – премиерно одиграна на Славјански.

„Одам на лов“ – комедија во три чина подготвена од Градски аматерски театар „Сцена 71“, Свети Николе во режија на Слободан Елисеев вечерва беше прикажана во […]