лазов

19 декември 2015

На Славјански се одржа изложбата „Реинкарнација“ од Димитар Лазов

Денес во Конференциската сала на Ресторан Москва беше отворена изложбата „Реинкарнација“ од Димитар Лазов – ЛАВ. Ова е единаесетта по ред самостојна изложба од светиниколскиот уметник, […]