Психологија

3 март 2017

Одржана петтата работилница од циклусот „Менталното здравје и младите“ на тема „Стигма и дискриминација“

На 02.03.2017 година во 12:00 часот, во просториите на Општина Штип по петти пат се одржа работилница од циклусот „Менталното здравје и младите“, на тема „Стигма […]
16 декември 2016

Предавања од областа на психологијата на МСУ во Битола

Денес, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ на одделението во Битола гостуваше проф. д-р Русанка Манчева од Универзитетот „Неофит Рилски“ – Р. Бугарија. Во рамки […]
6 мај 2016

Денови на психологијата 06-07 мај 2016

Денови на психологијата (06-07 мај) – настан создаден за да можете да видите и научите повеќе за оваа наука, да видите и научите како изгледаат предавањата […]
27 април 2016

Денови на психологијата: 6-7 мај 2016

Наше големо задоволство е да ве поканиме да бидете дел од нашите „ДЕНОВИ НА ПСИХОЛОГИЈАТА”. Доколку сте студенти на психологија, или едноставно ја сакате психологијата ова […]
4 ноември 2015

Потпишан договор за соработка со здружението ЦИВИТАС – Штип

23 октомври 2015

Покана за заедничко дружење со дечињата од Здружението на лица со церебрална парализа

30 октомври 2014

Предавање на тема – Active listening and peer counseling – одделение Битола

Се известуваат сите студенти на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ – Битола, дека на ден 04.11.2014 год. (вторник) во 12:00 часот ќе имаат уникатна можност […]
13 октомври 2014

Одржана работилницата „Менталното здравје и младите II“

Денес во Штип заедно со Совет на млади на Општина Штип, здружението ЦИВИТАС и Американското катче – Штип ја организиравме работилницата насловена „Менталното здравје и младите […]