одбојка

27 мај 2017

Свечен одбојкарски натпревар по повод децениска соработка со Тамбовскиот универзитет

По повод децениската соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и ТГУ „Г.Р.Державин“ од Тамбов, Руска Федерација, на 24 мај, Денот на сесловенските просветители, беше […]