донација

23 април 2019

На МСУ во Битола спроведена акција за донирање на облека

По втор пат во организација на Здравко Ставров, студент на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ на факултетот за психологија – кампус Битола беше спроведена акција […]
25 октомври 2015

Донација за Славјански од Фондацијата на нобеловецот Солженицин