дипломи

25 мај 2019

Над 350 дипломци и магистри ги добија своите дипломи на свечени манифестации во Битола и Свети Николе

На 23-ти мај во Битола и 24-ти мај во Свети Николе, од страна на ректорот, проф. д-р Ленче Петреска, деканите и претставниците oд факултетите, беа свечено […]
22 јануари 2019

Дипломираше првата генерација студенти за две дипломи

Денес, 22-ри јануари, во Тамбов, Русија првата генерација на студенти запишана по програмата за две дипломи дипломираше на Тамбовскиот државен универзитет “Г. Р. Державин”, на катедрата […]
25 мај 2016

Свечено доделување на дипломи во Битола

25 мај 2016

Свечено доделување на дипломи – Свети Николе

24 мај 2015

Свечено доделување на дипломи – 2015

24-ти мај, денот на сесловенските просветители на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше прославен со свечено доделување на дипломите на последната генерација дипломирани и магистрирани […]