награди

24 мај 2017

Доделени наградите од Конкурсот за средношколски есеи – 2017

На 24-ти мај беа доделени наградите од Конкурсот за средношколски есеи. Доделувањето на наградите се одржа на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе. […]
18 март 2017

На МСУ новинарите ги избраа најдобрите од истокот

Новинарите од регионалниот центар „Исток“ во состав на ЗНМ, на 17-ти март во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ свечено ги доделија признанијата на […]