COVID-19 – Онлајн предавања

8 април 2021

Распоред за АПРИЛСКА испитна сесија – последипломски студии – Свети Николе и Битола

8 април 2021

Распоред за АПРИЛСКА испитна сесија – додипломски студии – Свети Николе и Битола

8 април 2021

Набавување на потребната литература за априлска испитна сесија

Известување за начини на набавување на литература за априлска испитна сесија Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите […]
6 април 2021

Упатство за електронска пријава за испит за Априлска сесија 2021

Почитувани студенти, пријавувањето на испитите за Априлската сесија ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето започнува од 6-ти април до 9-ти април. Максималниот број […]
4 април 2021

Известување за АПРИЛСКА испитна сесија

Почитувани студенти, со оглед на состојба со корона вирусот и активните мерки и насоки дадени од Владата на Република Северна Македонија во поглед со справување со […]
7 февруари 2021

Известување за упис на нов семестар и почеток на предавањата

Почитувани студенти, Ве известуваме дека согласно Академскиот календар, уписот на летниот семестар (пополнување семестрален лист) треба да се спроведе во периодот од 8-ми до 13-ти февруари. […]
6 февруари 2021

Повик до сите студенти за учество на рубриката „Студентски блог“

Почитувани колеги, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во соработка со Здружението на студенти при МСУ започнува со објавување на студентски текстови. Рубриката Студентски блог „Студентски размислувања“ е […]
1 февруари 2021

Академско пишување – онлајн предавање за студенти на МСУ

Почитувани студенти, Ве информираме дека ќе се одржи предавање наменето за сите студенти на МСУ на тема: „АКАДЕМСКО ПИШУВАЊЕ“. Предавањата ќе се одржат во следниве термини: проф. д-р […]
15 јануари 2021

Упатство за електронска пријава за испит за Јануарска сесија 2021

Почитувани студенти, како што беше најавено, пријавувањето на испитите за Јануарската сесија ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето ќе биде достапно неколку дена […]
5 јануари 2021

Распоред за ЈАНУАРСКА испитна сесија – последипломски студии – Свети Николе и Битола

5 јануари 2021

Распоред за ЈАНУАРСКА испитна сесија – додипломски студии – Свети Николе и Битола

4 јануари 2021

Набавување на потребната литература за јануарската испитна сесија

Известување за начини на набавување на литература за јануарска испитна сесија Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите потребната […]
24 декември 2020

Известување за ЈАНУАРСКА испитна сесија

Почитувани студенти, со оглед на состојба со корона вирусот и активните мерки и насоки дадени од Владата на Република Северна Македонија во поглед со справување со […]
26 ноември 2020

Распоред за предавања на втор циклус

17 ноември 2020

Известување за предавања на последипломски студии

Се известуваат сите студенти запишани на последипломски студии, дека предавањата на сите насоки ќе започнат од 23.11.2020 (понеделник). Распоредот за предавањата заедно со линковите за приклучување […]