COVID-19 – Онлајн предавања

9 август 2021

Распоред за испитна сесија во АВГУСТ – последипломски студии – Свети Николе и Битола

9 август 2021

Распоред за испитна сесија во АВГУСТ – додипломски студии – Свети Николе и Битола

9 август 2021

Набавување на потребната литература за испитна сесија во Август

Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите потребната литература за испитната сесија во Август: 1. Електронска и бесплатна […]
26 јули 2021

Известување за испитна сесија во август

Почитувани студенти, Ве известуваме дека испитната сесија во август ќе се одржи онлајн. Пријавувањето на испитите ќе започне од 16.08.2021 и ќе трае до 21.08.2021 година. […]
29 мај 2021

Распоред за ЈУНСКА испитна сесија – додипломски студии – Свети Николе и Битола

29 мај 2021

Распоред за ЈУНСКА испитна сесија – последипломски студии – Свети Николе и Битола

29 мај 2021

Набавување на потребната литература за јунска испитна сесија

Известување за начини на набавување на литература за јунската испитна сесија Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите […]
29 мај 2021

Упатство за електронска пријава за испит за Јунска сесија 2021

Почитувани студенти, пријавувањето на испитите за Јунската сесија ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето започнува од 29-ти мај до 11-ти јуни. Максималниот број […]
29 мај 2021

Известување за ЈУНСКА испитна сесија

Почитувани студенти, Ве известуваме дека пријавувањето за јунската испитна сесија ќе се врши онлајн преку страницата Е-школарина. Распоред Распоредот за испитната сесија е објавен на Е-учење: […]
8 април 2021

Распоред за АПРИЛСКА испитна сесија – последипломски студии – Свети Николе и Битола

8 април 2021

Распоред за АПРИЛСКА испитна сесија – додипломски студии – Свети Николе и Битола

8 април 2021

Набавување на потребната литература за априлска испитна сесија

Известување за начини на набавување на литература за априлска испитна сесија Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите […]
6 април 2021

Упатство за електронска пријава за испит за Априлска сесија 2021

Почитувани студенти, пријавувањето на испитите за Априлската сесија ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето започнува од 6-ти април до 9-ти април. Максималниот број […]
4 април 2021

Известување за АПРИЛСКА испитна сесија

Почитувани студенти, со оглед на состојба со корона вирусот и активните мерки и насоки дадени од Владата на Република Северна Македонија во поглед со справување со […]
7 февруари 2021

Известување за упис на нов семестар и почеток на предавањата

Почитувани студенти, Ве известуваме дека согласно Академскиот календар, уписот на летниот семестар (пополнување семестрален лист) треба да се спроведе во периодот од 8-ми до 13-ти февруари. […]