COVID-19 – Онлајн предавања

6 февруари 2021

Повик до сите студенти за учество на рубриката „Студентски блог“

Почитувани колеги, Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во соработка со Здружението на студенти при МСУ започнува со објавување на студентски текстови. Рубриката Студентски блог „Студентски размислувања“ е […]
1 февруари 2021

Академско пишување – онлајн предавање за студенти на МСУ

Почитувани студенти, Ве информираме дека ќе се одржи предавање наменето за сите студенти на МСУ на тема: „АКАДЕМСКО ПИШУВАЊЕ“. Предавањата ќе се одржат во следниве термини: проф. д-р […]
15 јануари 2021

Упатство за електронска пријава за испит за Јануарска сесија 2021

Почитувани студенти, како што беше најавено, пријавувањето на испитите за Јануарската сесија ќе се одвива целосно електронски преку системот Е-школарина. Пријавувањето ќе биде достапно неколку дена […]
5 јануари 2021

Распоред за ЈАНУАРСКА испитна сесија – последипломски студии – Свети Николе и Битола

5 јануари 2021

Распоред за ЈАНУАРСКА испитна сесија – додипломски студии – Свети Николе и Битола

4 јануари 2021

Набавување на потребната литература за јануарската испитна сесија

Известување за начини на набавување на литература за јануарска испитна сесија Почитувани студенти, Ве известуваме дека во моментов се достапни повеќе начини за да ја обезбедите потребната […]
24 декември 2020

Известување за ЈАНУАРСКА испитна сесија

Почитувани студенти, со оглед на состојба со корона вирусот и активните мерки и насоки дадени од Владата на Република Северна Македонија во поглед со справување со […]
26 ноември 2020

Распоред за предавања на втор циклус

17 ноември 2020

Известување за предавања на последипломски студии

Се известуваат сите студенти запишани на последипломски студии, дека предавањата на сите насоки ќе започнат од 23.11.2020 (понеделник). Распоредот за предавањата заедно со линковите за приклучување […]
4 ноември 2020

Распоред за НОЕМВРИСКА испитна сесија – последипломски студии – Свети Николе и Битола

3 ноември 2020

Распоред за НОЕМВРИСКА испитна сесија

2 ноември 2020

Известување и пријавување за ноемвриска сесија

Почитувани студенти, Ве известуваме дека во текот на 2020 година ќе биде спроведена уште една (казнена) испитна сесија: ноемвриската сесија ќе започне на 16-ти ноември (понеделник) […]
13 октомври 2020

Известување за премин кон нови платформи за Е-учење и Е-индекс

Почитувани студенти, Ве известуваме дека во текот на летниот период нашиот тим работеше на подготовка на нова, подобрена платформа за Е-учење. Новата платформа ќе ви ги […]
13 октомври 2020

Известување и пријавување за октомвриска и ноемвриска сесија

Почитувани студенти, Ве известуваме дека во текот на 2020 година ќе бидат спроведени уште две (казнени) испитни сесии: октомвриската сесија ќе започне на 19-ти октомври (понеделник) […]
28 септември 2020

Денес се одржаа воведните консултации на Факултетот за психологија

Денес на платформата Zoom се одржаа воведните консултации со студентите од втора, трета и четврта година од Факултетот за психологија. Консултациите ги водеше продеканот за настава, […]