mini

10 јуни 2019

Со специјално изненадување во Скопје се прославија 60 години на легендарниот модел Mini

Во саботата, 8-ми јуни, на плоштадот Делфина во населба Влае – Општина Карпош, Скопје, здружението Класик Мини го прославија 60-тиот роденден на легендарниот бренд и модел […]