патронат

22 март 2019

Со комична претстава беше одбележан патронатот на Меѓународен Славјански Универзитет

Со премиера на комичната претстава „Не знам да лажам“ беше одбележан патронатот на Меѓународен Славјански Универзитет. „Не знам да лажам“ е комедија подготвена од студентите на […]