американец

30 октомври 2014

Предавање на тема – Active listening and peer counseling – одделение Битола

Се известуваат сите студенти на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ – Битола, дека на ден 04.11.2014 год. (вторник) во 12:00 часот ќе имаат уникатна можност […]