студент

12 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Штип

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Штип, во ДМУЦ „Сергеј Михајлов“, СОУ „Коле Нехтенин“, СОУ „Славчо […]
8 ноември 2016

Прво место за нашиот параглајдерист Борјан Јованоски во Грција

Нашиот студент и успешен параглајдерист Борјан Јованоски повторно се искачи на пиедесталот – овој пат на натпреварот во прецизно слетување кој се одржа во Драма, Грција. […]
8 септември 2016

Сребрен медал за нашиот студент и параглајдерист во Бугарија.

Нашиот студент Борјан Јованоски беше најмладиот натпреварувач и го освои престижното 2-ро место со 19 негативни поени, односно со само 1 негативен поен зад првопласираниот.  
30 јуни 2016

Нашата студентка Сара Богданоска на насловната страница на списанието Матурант, јуни 2016.

Нашата студентка Сара Богданоска на насловната страница на списанието Матурант, јуни 2016.
15 јуни 2016

Промоција на книга – „Академско пишување“.

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше промовирано најновото издание од официјалната издавачка куќа на Славјански – Издавачка куќа МЦСП. Станува збор за книгата […]