правни науки

10 март 2017

Предавање од поранешниот претседател на Судски совет на Р. Северна Македонија г-дин Бранко Ушковски

Денес на 10.03.2017 на Факултетот за правни науки при МСУ во Свети Николе, беше одржано предавање од страна на поранешниот претседател на Судски совет на Република […]