крводарител

10 ноември 2016

Покана за крводарителска акција на МСУ во Битола

Деценискиот континуитет на крводарителските акции придонесе и континуитет на дарувањата на крв кај значителен број на наши студенти и вработени. Во пресрет на акцијата закажана за […]