центар

28 декември 2015

Донации за Дневниот центар за лица со интелектулна и телесна попреченост – Битола

Претставници на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ денес беа во посета на Дневниот центар за лица со интелектулна и телесна попреченост кој е во рамките […]
18 декември 2015

Славјански на петтиот роденден на Дневниот центар за лица со попреченост

На 18-ти декември тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ присуствуваше на петтата роденденска забава на Дневниот центар за лица со интелектуална и телесна попреченост […]