лондон

26 февруари 2016

Гостување во СОУ „Наум Наумовски – Борче“ со предавач од Лондон

Комуникациски вештини, тимска работа и работа во групи се темите кои беа обработени во работилницата која ја подготви нашата гостинка од Обединетото Кралство, Саман Фара Ахмед […]
25 февруари 2016

Гостување во СОУ „Таки Даскало“ – Битола со предавач од Лондон

Комуникациски вештини, тимска работа и работа во групи се темите кои беа обработени во работилницата која ја подготви нашата гостинка од Обединетото Кралство, Саман Фара Ахмед […]
23 февруари 2016

Работилница во СОУ „Кочо Рацин“ со предавач од Лондон

Денес екипа од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ гостуваше во СОУ „Кочо Рацин“ со работилница на тема “Communication Skills, Teamwork and Group Work”. Работилницата ја […]