детска амбасада

19 септември 2019

Повик за сите студенти на МСУ!

Повик за сите студенти на МСУ! Во периодот од 23 до 25 септември Првата Детска Амбасада во Светот „Меѓаши“ организира тродневна обука за 12 волонтери/ки, студенти/ки […]