презентација

8 април 2019

Отворен бизнис ден на презентација на IBA

Заедно со Економски факултет – Љубљана (School of Economics and Business – SEB Ljubljana) љубезно Ве покануваме на Отворениот бизнис ден на презентација на IBA (Master […]
22 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Македонска Каменица во СОУ „Методија Митевски Брицо“, Пехчево и Берово […]
16 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Свети Николе

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Свети Николе, во СОУ „Кочо Рацин“. Покрај можностите за студирање, […]
13 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Куманово, Виница и Кочани

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Куманово во СОУ „Перо Наков“, СОУ „Гоце Делчев“ и СОУ […]
12 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Штип

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Штип, во ДМУЦ „Сергеј Михајлов“, СОУ „Коле Нехтенин“, СОУ „Славчо […]
6 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Прилеп

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Кузман Јосифовски – Питу“, СОУ „Орде Цопела“ и СОУ […]
6 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ на презентации пред матурантите од Пробиштип, Кратово и Крива Паланка

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Наум Наумовски – Борче“ од Пробиштип, СОУ „Митко Пенџуклиски“ […]
5 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Охрид и Струга

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Охрид во СОУ „Кирил и Методиј“ и ЕМУЦ „Св. Наум […]
4 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Велес

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Велес во СОУ „Јовче Тесличков“, СОУ „Кочо Рацин“, ССОУ „Димитрија […]
4 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ на презентации во Кавадарци и Неготино

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од СОУ „Киро Спанџов – Брко“ и СОЗШУ „Ѓорче Петров“  – […]
25 февруари 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ продолжи со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите од Скопје од СУГС „Лазар Танев”. Покрај можностите за студирање, матурантите […]
18 февруари 2019

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ започна со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ започна со презентирањето на своите наставни програми пред матурантите. Први на нашата маршрута беа матурантите од Скопје, поточно матурантите од […]
20 април 2016

Отворен ден на МСУ за матурантите од Охрид, Струга и Прилеп

На ден 20.04.2016 година во одделението на МСУ во Битола беше организиран отворен ден за матурантите од средните училишта од Охрид, Струга и Прилеп. На матурантите […]
3 април 2016

Презентација на МСУ во гимназија „Мирче Ацев“ – Прилеп

Тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ ги презентираше наставните програми пред матурантите од гимназијата „Мирче Ацев“ од Прилеп. Како благодарност за соработката, на училиштата […]
1 април 2016

Презентација на МСУ во средните училишта во Охрид и Струга

Тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ ги презентираше своите наставни програми пред матурантите од Охрид и Струга. Како благодарност за соработката, на училиштата им […]