проект

12 септември 2017

Иновативни боенки подготвени од нашите студенти

Од денес во Македонија во продажба се пуштени иновативни боенки кои ги инспирираат децата да започнат да се занимаваат со креативни активности. Станува збор за Смарт […]
25 април 2017

Се одржа мултимедијален коктел на VoiceUp на Славјански

Под мотото „Сликни, сними, сподели“ , денес на 25.04.2017 проектот VoiceUp поддржан од УСАИД Македонија го спои физичкото со виртуелното присутство во 5 градови во Македонија […]