ораторски

18 април 2019

Се одржаа петтите ораторски денови на МСУ

Факултетот за правни науки при Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“  Свети Николе – Битола по петти пат организираше Ораторски ден на МСУ. Оваа година го славевме […]
21 април 2015

Прв ОРАТОРСКИ ДЕН организиран од Славјански

Почитувани колеги, заедно одбројуваме до одржувањето на првиот ОРАТОРСКИ ДЕН на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“, на кој ќе земат учество наши колеги од Факултетот за […]