претстава

22 март 2019

Со комична претстава беше одбележан патронатот на Меѓународен Славјански Универзитет

Со премиера на комичната претстава „Не знам да лажам“ беше одбележан патронатот на Меѓународен Славјански Универзитет. „Не знам да лажам“ е комедија подготвена од студентите на […]
5 април 2017

Претставата „Каминот“ прикажана на Славјански во Св. Николе

По повод 27-ми март – Светскиот ден на театарот, во Свети Николе започна нов Меѓународен театарски фестивал „Билазора“. Денес граѓаните на Свети Николе ја проследија претставата […]
30 март 2017

Претстава од класата на Мето Јовановски – Универзитет ЕФТА Скопје

По повод 27-ми март – Светскиот ден на театарот, во Свети Николе започна нов Меѓународен театарски фестивал „Билазора“. Денес граѓаните на Свети Николе проследија претстава од […]
29 март 2017

Театар од Врање гостува на Славјански во Св. Николе

По повод 27-ми март – Светскиот ден на театарот, во Свети Николе започна нов Меѓународен театарски фестивал „Билазора“. Денес граѓаните на Свети Николе ја проследија претставата […]