2016

29 ноември 2016

Новогодишен аматерски турнир во ШАХ

Прв новогодишен аматерски (младински) турнир во ШАХ во Битола Меѓународниот Славјански Универзитет е организатор на дводневен аматерски шаховски турнир (швајцарски систем) со стручна помош на членови […]
9 ноември 2016

10-то Собрание на фондацијата Русский мир во Москва.

Генералниот директор на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“, м-р Борче Серафимовски беше дел од јубилејното 10-то Собрание на фондацијата Русский мир, која е основана со […]
27 април 2016

Денови на психологијата: 6-7 мај 2016

Наше големо задоволство е да ве поканиме да бидете дел од нашите „ДЕНОВИ НА ПСИХОЛОГИЈАТА”. Доколку сте студенти на психологија, или едноставно ја сакате психологијата ова […]