Крушево

4 јуни 2019

Параглајдеристот Борјан Јовановски се најде на светската ранг листа

Општина Крушево организираше светски куп во параглајдерство под наслов „Пролетен меѓународен куп Крушево 2019“ кој се одржуваше од 26.05.2019 до 01.06.2019 година на Мечкин камен во […]