книги

23 февруари 2019

На Меѓународен Славјански Универзитет за првпат беше организиран настанот за размена на книги

За првпат во библиотеката на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ се собраа љубители на книги, кои направија меѓусебна размена на веќе прочитаните книги, со нови […]
17 ноември 2017

Неколку илјади книги за големата „елка на знаење“ во Свети Николе

По повод Меѓународниот ден на студентите, 17-ти Ноември, од денес Библиотеката на Меѓународниот Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ во Свети Николе ја краси големата „елка на […]
9 јуни 2017

Славјански на еднодневен саем на книга во Свети Николе

По повод 10ти јуни – Денот на културата и завршеток на учебната година на ден 09.06.2017  година (петок) на Градски плоштад со почеток во 11:00 часот беше […]