словачка

3 октомври 2016

Проф. д-р Шеќеринка Ивановска на конференција во Братислава.

На 29 Септември 2016, во Братислава, Словачка, се одржа меѓународна конференција “Russia and Europe: Topical Issues of Contemporary International Journalism” Конференцијата беше организирана со подршка на […]
3 ноември 2014

Славјански на меѓународна конференција во Словачка

На 25-ти октомври во градот Нитра, Словачка, се одржа Меѓународната научна конференција „Славица Форум 2014“. Како организатор на настанот, Чешко-моравскиот словенски сојуз на директорот на Славјански […]