сцена 71

7 април 2017

На Славјански премиерно беше прикажана претставата „Европејци“

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше прикажана последната претстава од Театарски фестивал Билазора, кој се организираше по повод 27-ми март – Светскиот ден […]