европско финансирање

29 јуни 2019

Доделени сертификатите на учесниците на обуките за Европско финансирање и Европски програми

Меѓународниот Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ Свети Николе – Битола, заедно со Асоцијацијата „Обединети Бизнис Клубови“ од Софија, Р. Бугарија, организираа обуки за подготовка на проекти […]
3 јуни 2019

На МСУ се оддржа вториот дел од обуките за Европско финансирање преку Европски програми

На 1-ви јуни 2019, сабота, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе, се одржа вториот дел од обуките за Европско финансирање преку Европски […]
18 мај 2019

На МСУ се одржа првиот дел од обуките за европско финансирање преку европски програми

Денес, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе, се одржа првиот дел од обуките за европско финансирање преку европски програми. Денешното предавање беше […]