осоговски

30 март 2015

Осоговски велеслалом 2015

Осоговски велеслалом е манифестација која се возобнови во 2013-тата година, по 26-годишен прекин, а на Осоговскиот велеслалом 2015  учество зедоа шеесетина натпреварувачи во повеќе категории. Настанот […]