Прв академски час

2 октомври 2023

Прв академски час за нашите бруцоши во Свети Николе и Битола

Денес истовремено започна првиот академски час за студентите на Меѓународен Славјански Универзитет во Свети Николе и Битола. На настанот студентите можеа да се запознаат со професорите, […]
1 октомври 2021

Се одржа првиот академски час – 2021/2022 – Свети Николе и Битола

Приближно 300 бруцоши присуствуваа на првиот (онлајн) академски час кој се одржа преку платформата Zoom на 1 октомври со почеток од 12:00 часот. Настанот го водеше […]
1 октомври 2020

Околу 300 бруцоши присуствуваа на првиот (онлајн) академски час на Славјански – Свети Николе и Битола

Приближно 300 бруцоши присуствуваа на првиот (онлајн) академски час кој се одржа преку платформата Zoom на 1-ви октомври со почеток од 12:00 часот. Настанот го водеше […]
1 октомври 2019

Прв академски час – Свети Николе

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе ректорката проф. д-р Ленче Петреска со свечен говор им го честиташе почетокот на новата академска […]
1 октомври 2019

Прв академски час – Битола

Во преполниот амфитеатар на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“​ во Битола проректорот за меѓународни односи, проф. д-р Кети Несторовска, се обрати пред бруцошите и им […]