Врачување индекси

15 септември 2017

Прв академски час – свечено врачување на индекси во Св. Николе

Денес во амфитеатарот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ ректорот со свечен говор им го честиташе почетокот на новата академска година на бруцошите кои одбраа […]