Шведска амбасада

31 октомври 2017

Амбасадорот на Шведска, Н. Е. Матс Стефансон, ја отвори изложбата „Пристапност“ на Славјански во Св. Николе

По повод успешната соработка помеѓу Амбасадата на Кралството Шведска во Р. Македонија, Извидничкиот одред „Гоце Делчев“ – Св. Николе и Општина Св. Николе, денес Амбасадорот на […]