млади

20 ноември 2015

Студенти од Славјански учествуваа на обука во Палермо, Италија

13 октомври 2014

Одржана работилницата „Менталното здравје и младите II“

Денес во Штип заедно со Совет на млади на Општина Штип, здружението ЦИВИТАС и Американското катче – Штип ја организиравме работилницата насловена „Менталното здравје и младите […]