спогодба

22 март 2019

Меѓународен Славјански Универзитет и уште десет високообразовни установи потпишаа спогодба за меѓусебна соработка

На 21.03.2019 во просториите на Меѓународен универзитет „Визон“ во Гостивар се одржа конститутивната седница на Конференција на приватни високообразовни установи во Република Северна Македонија. Претставници од […]