саем

9 јуни 2017

Славјански на еднодневен саем на книга во Свети Николе

По повод 10ти јуни – Денот на културата и завршеток на учебната година на ден 09.06.2017  година (петок) на Градски плоштад со почеток во 11:00 часот беше […]
23 април 2016

Саем на ракотворби на Славјански

 На 23-ти април, сабота, на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Свети Николе (во конгресната сала на Ресторан Москва) во 13:00 часот се одржa мал […]