липецк

16 октомври 2019

Двајца студенти од МСУ на студентска размена во Липецк, Русија

Во рамки на договорот за соработка со Липецкиот државен педагошки универзитет од Липецк, Русија, двајца студенти од Факултетот за информатика при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. […]
16 јануари 2019

Делегација од МСУ во посета на „П. П. Семјонов Тан-Шански“

Делегација од Меѓународен Славјански Универзитет во посета на нашите партнери од Липецк – Липецкиот државен педагошки универзитет „П. П. Семјонов Тан-Шански“. Посетата траеше од 15-ти до […]
5 јуни 2017

Студентите од Славјански го посетија нашиот партнерски универзитет од Липецк, Русија

Од 29.05.2017 до 31.05.2017 студентите од Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ го посетија градот Липецк, каде што зедоа учество во исполнета програма со спортски активности, […]
9 декември 2016

Претставници од Славјански на конференција во Липецк, Русија

Во рамки на соработката помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и Липецкиот државен педагошки универзитет „П. П. Семјонов Тан-Шански“ од Русија, група наши претставници учествуваа […]
26 април 2016

Потпишан договор со Липецкиот државен универзитет

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ потпиша договор за соработка со Липецкиот државен педагошки универзитет од градот Липецк, Русија. Овој договор означува почеток на соработката помеѓу […]