Шербет

22 март 2019

Во просториите на Славјански промовирани два нови романи на писателот Јован Дамјановски

Во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ беа промовирани два најнови романи од писателот Јован Дамјановски. Промоцијата започна од 19:00 часот. За романот БЛАГОСЛОВ […]