Примени награди

7 јули 2024

Меѓународен Славјански Универзитет добитник на наградата „Најдоброто од Истокот“

Во преполната сала на Mayberry Highway во Свети Николе во преубава свечена атмосфера се одржа завршниот дел од манифестацијата „Најдоброто од Истокот за 2023 година“. Горди […]
21 декември 2023

Гран-при за проф. д-р Јордан Ѓорчев на манифестацијата Најуспешни битолчани 2023 по избор на Битолски весник

На манифестацијата Најуспешни битолчани 2023 беше доделено признанието Гран-при за проф. д-р Јордан Ѓорчев, основач и претседател на Управен Одбор на Меѓународен Славјански Универзитет. Главната награда […]
2 декември 2023

Во Манила, Филипини врачена GUSI наградата за мир на проф. д-р Јордан Ѓорчев

Во Манила, Филипини, беше врачена GUSI наградата за мир на проф. д-р Јордан Ѓорчев, основач и претседател на Управен Одбор на Меѓународен Славјански Универзитет. Често нарекувана […]
17 октомври 2023

Проф. д-р Јордан Ѓорчев добитник на наградата за мир GUSI во Манила, Филипини

Проф. д-р Јордан Ѓорчев, основач и претседател на Управен Одбор на Меѓународен Славјански Универзитет, е еден од истакнатите добитници на наградата за мир GUSI во Манила, […]
3 јануари 2023

Нашата студентка Ирена Маџгаљ ја доби наградата за најдобар студент на Општина Бијело Поље, Црна Гора

Нашата студентка од Црна Гора, Ирена Маџгаљ, ја доби наградата за најдобар студент на Општина Бијело Поље за 2022 година. Ирена е студентка на Факултетот за […]
29 декември 2022

М-р Михаела Ѓорчева, бренд менаџер на МСУ, на листата Најуспешни битолчани за 2021 година

На гала манифестацијата „Најуспешни битолчани“ организирана од најстариот локален весник во државата, Битолски весник, на м-р Михаела Ѓорчева, бренд менаџер на Меѓународен Славјански Универзитет, беше доделено […]
25 декември 2021

МСУ помеѓу наградените на НАЈУСПЕШНИ БИТОЛЧАНИ 2021

Меѓународен Славјански Универзитет Г. Р. Державин е еден од добитниците на наградата НАЈУСПЕШНИ БИТОЛЧАНИ 2021 во областа на високото образование. Наградата е за Меѓународниот филозофскиот дијалог […]
18 декември 2021

Плакета за МСУ и признание за ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет по повод празникот Свети Никола

Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ и ЖРК Овче Поле – Славјански Универзитет беа помеѓу наградените по повод празникот Свети Никола. Свечената академија се одржа на […]
5 октомври 2021

Нашата студентка Биљана Лотеска доби Признание за просветен работник на годината 2020/2021

Годинава за Светскиот ден на учителите имаме да споделиме убава вест! Нашата студентка Биљана Лотеска доби Признание за просветен работник на годината 2020/2021 од Сојузот на […]
29 август 2021

Босанската академија на науките и уметностите „Кулин бан“ му додели сребрена плакета на нашиот професор Хаџиб Салкиќ

Босанската академија на науките и уметностите „Кулин бан“ денес на нашиот професор Хаџиб Салкиќ му додели сребрена плакета за значаен придонес во активностите и работата на […]
25 декември 2020

МСУ го доби престижното признание Македонски квалитет од ССКМ

Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и уште девет претпријатија денес го добија престижното признание за македонски квалитет, што традиционално, секоја година го доделува Сојузот на […]
18 декември 2020

Сајт на годината: Нашата веб страница на високото трето место во категоријата Образование, наука и култура

Македонската дигитална маркетинг агенција „Media Solutions“ годинава по 11 пат го организираше изборот на Сајт на годината и од вкупно 533 номинирани сајтови прогласи по три […]
24 јули 2020

Врачена првата плакета на  Киноверзум – 3D кино во Свети Николе

Вечерва во Аурора Ресорт & Спа – Берово беше врачена првата плакета на  Киноверзум – 3D кино во Свети Николе за посебен придонес во афирмацијата на […]
1 декември 2018

Награда за најдобра партнер организација од Ротари клуб Велес

Вечерва Ротари клуб Велес ја додели наградата Најдобра партнер организација и донатор на годината на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“. Наградата беше врачена во Велес, […]