прогласување

2 декември 2018

Прогласени победниците на македонската параглајдинг лига 2018

Нашиот студент и параглајдерист Борјан Јовановски, на македонската параглајдинг лига 2018 е прогласен за победник во прецизно слетување, прелети и сериска класа, крила до максимална EN – […]