безбедност

16 мај 2019

Практична настава на студентите од Безбедносно инженерство

Студентите од Безбедносно инженерство при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во склоп на редовната практична настава беа во посета на ЕУРОБРИК Компани ДОО – Велес […]
2 декември 2016

Студентите од Факултетот за безбедносно инж. на практична настава.

Денес студентите од втора година на Факултетот за безбедносно инженерство, насока Безбедност при работа како дел од практичната работа по предметот Проценка на безбедност на работно […]
5 мај 2016

Практична настава во компанијата „МАНДИ ТРАНС“ од Битола

Студентите од Факултетот за безбедносно инженерство при на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ како дел од практичната настава ја посетија компанијата „МАНДИ ТРАНС“ од Битола. […]
28 април 2016

Практична настава за безбедност при работа

На Светскиот ден за безбедност и здравје при работа (28-ми април) група студенти од Факултетот за безбедносно инженерство при Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ беше во […]
30 март 2016

Обука за безбедност при работа

Славјанскиот универзитет во Битола вчера и денес беше седиштето каде што се вршеше обука на вработените од ЗК Пелагонија – Битола и студенти на Факултетот за […]
5 ноември 2015

Гостување на ученици од СОУ „Кочо Рацин“ на предавање за безбедност

Денес на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ гостуваа ученици од СОУ „Кочо Рацин“ – Свети Николе кои присуствуваа на работилница од областа на безбедноста при […]
1 ноември 2015

Славјански коорганизатор на конференција за безбедност во Охрид

15 октомври 2015

Идните инженери за безбедност во посета на рудникот Ежево Брдо

10 септември 2014

Успешно предавање: Личноста и безбедноста при работа во организацијата

„Личноста и безбедноста при работа во организацијата“ беше насловот на денешното предавање во Штип, каде гостуваа нашите професори  Никола Поповски, Вангелица Гаврилова и асистентот Тањица Трајчева. […]