voiceup

25 април 2017

Се одржа мултимедијален коктел на VoiceUp на Славјански

Под мотото „Сликни, сними, сподели“ , денес на 25.04.2017 проектот VoiceUp поддржан од УСАИД Македонија го спои физичкото со виртуелното присутство во 5 градови во Македонија […]
17 декември 2016

VoiceUp на Славјански во Св. Николе

Проектот VoiceUp продолжува и на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ во Св. Николе. Проектот VoiceUp, поддржан од USAID, има за цел да ги поттикне сите […]