говор на омраза

9 април 2015

Проф. д-р Кети А. Несторовска за прикриениот говор на омраза

Во рамките на кампањата за упис на студенти во новата учебна година, интервју за Телевизија „Орбис“- Битола дава проф. д-р Кети Арсовска Несторовска, редовен професор на нашиот Универзитет. […]