Меѓаши

19 септември 2019

Повик за сите студенти на МСУ!

Повик за сите студенти на МСУ! Во периодот од 23 до 25 септември Првата Детска Амбасада во Светот „Меѓаши“ организира тродневна обука за 12 волонтери/ки, студенти/ки […]
20 август 2019

МСУ потпиша меморандум за соработка со Првата детска амбасада во светот Меѓаши

Денес, 20.08.2019 година, во просториите на Меѓународен Славјански Универзитет „Гаврило Романович Державин“ во Свети Николе беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. […]