ѓорѓи наумов

27 февруари 2016

Одржан регионалниот натпревар „Млади претприемачи“ во Битола

Денес во организација на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ и СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ – Битола се одржа регионалниот натпревар „Млади претприемачи“ на кој се натпреваруваа […]