предавач

16 јануари 2016

Одбрана на докторска дисертација во Москва

Фотографии од одбраната на докторската дисертација на д-р Јагода Митревска во Русија на „Московский гуманитарный университет” – Москва. Д-р Јагода Митревска на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. […]