светско првенство

28 мај 2017

Нашиот параглајдерист Борјан Јованоски на Светско првенство во Албанија

Успесите на нашите студенти се и наши успеси! Заврши Светското првенство во параглајдерство, дисциплина прецизно слетување. Светското првенство се одржа во Албанија, Валона во кое зедоа учество […]