александар

27 февруари 2016

Факултетот за безбедносно инженерство најпопуларен факултет во битолскиот регион

По 17-ти пат во Битола, од страна на Битолски весник беа доделени наградите за „Најуспешни битолчани“. Награда беше доделена на нашиот Факултет за безбедносно инженерство, како […]
1 ноември 2015

Славјански коорганизатор на конференција за безбедност во Охрид

17 април 2015

Славјански на Образовно рандеву 2015

На 17-ти април (петок) присуствувавме на Образовно рандеву 2015, настан на кој околу 1200 ученици од стручните училишта во Македонија ја покажаа својата креативност, како и […]